ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Εχω σπουδάσει Οικονομικες επιστήμες - Πληροφορική και εχω ασχοληθεί ενεργά με το χώρο των επενδύσεων απο το 1996. Εχω υπάρξει Broker - Trader - Επενδυτικός Σύμβουλος σε διάφορες Χρηματιστηριακές. Ειμαι πιστοποιημένη Επενδυτική Σύμβουλος. Η παρουσία μου εδω έχει σαν σκοπό να διευκολύνω τους επενδυτές στη κατανόηση των επιμέρους κινήσεων του ΧΑΑ - ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ .


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΑΛΦΑ
773 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012
22:44

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι παραπάνω αναλογίες μας υπενθυμίζουν τη κρισιμότητα των επιπέδων που ήδη καταγράψαμε και σε κλείσιμο.

Δεδομένου οτι ο ΓΔ διέσπασε με τη σειρά του το 615 χωρίς ενδοιασμό, πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι η διάσπαση έιναι έγκυρη και αυτό θα διαφανεί έαν σε κλείσιμο ο ΓΔ παραμείνει πάνω απο το 615  , και άρα η ΑΛΦΑ θα κρατηθεί πάνω απο το 1,24 (μέχρι εκεί οποιαδήποτε κίνηση θεωρείται δίόρθωση της ανοδικής και όχι γύρισμα σε πτωτική κίνηση)

Αρα έαν εδω παιχτεί διόρθωση έχουμε σαν σημεία προσοχής 1,34 ελάχιστη δυνατή ενδοσυνεδριακή διόρθωση και γύρισμα ανόδικό.  Η ανοδική κίνηση στο ξεκίνημα μέχρι το 1,42 και μετά διόρθωση .

Εαν παιχτεί περαιτέρω ανοδικά χωρίς καμία ενδοσυνεδριακή διόρθωση επόμενη αναλογια 77% της όλης κίνησης και 261,8% του (β΄)3ριου βλέπει μέγιστο 1,48 .

 http://freshmindsgr.blogspot.gr

Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

 

Σχετικές μετοχές:
ΑΛΦΑ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog

   

VISITOR COUNTER
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις