ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Εχω σπουδάσει Οικονομικες επιστήμες - Πληροφορική και εχω ασχοληθεί ενεργά με το χώρο των επενδύσεων απο το 1996. Εχω υπάρξει Broker - Trader - Επενδυτικός Σύμβουλος σε διάφορες Χρηματιστηριακές. Ειμαι πιστοποιημένη Επενδυτική Σύμβουλος. Η παρουσία μου εδω έχει σαν σκοπό να διευκολύνω τους επενδυτές στη κατανόηση των επιμέρους κινήσεων του ΧΑΑ - ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ .


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΟΤΕ
889 αναγνώστες
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
13:37

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Εαν θεωρήσουμε το 2,46 κομβικό σημείο για να αποκαλυφθεί η ισχύουσα μέτρηση τότε ο ΟΤΕ δεν θα κάνει ψηλότερα απο το 2,50 και πάλι και εαν κρατηθεί σε ανάλογο εύρος με αυτο των προηγούμενων 2 ημερων 2,50 - 2,36 η ανοδική αντίδραση παραμένει σε ισχύ. Καποιος που έχει θέση για πάνω δεν θα πρέπει να δει κλείσιμο κατω του 2,30.

Αρα για γρήγορους η καθοδική διάσπαση του 2,46 ενδοσυνεδριακά έχει αυξημένες πιθανότητες να οδηγήσει σε διόρθωση στο 2,36 με μέγιστο ανεκτό όριο το 2,30 σε κλείσιμο.

Σε περίπτωση που διασπαστεί ανοδικά το 2,50 πλέον βάζει πόδι για κίνηση προς το 2,62 αρχικά και 2,82 μετά.

Καλή εβδομάδα εύχομαι!!!!

 

http://freshmindsgr.blogspot.gr

Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

Σχετικές μετοχές:
ΟΤΕ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog

   

VISITOR COUNTER
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις