ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Εχω σπουδάσει Οικονομικες επιστήμες - Πληροφορική και εχω ασχοληθεί ενεργά με το χώρο των επενδύσεων απο το 1996. Εχω υπάρξει Broker - Trader - Επενδυτικός Σύμβουλος σε διάφορες Χρηματιστηριακές. Ειμαι πιστοποιημένη Επενδυτική Σύμβουλος. Η παρουσία μου εδω έχει σαν σκοπό να διευκολύνω τους επενδυτές στη κατανόηση των επιμέρους κινήσεων του ΧΑΑ - ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ .


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΔ - ΙΔΟΥ Η ΑΛΦΑ!!
881 αναγνώστες
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012
09:10

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 

Η ΑΛΦΑ διέσπασε μακρινή γραμμή Τάσης (21/2/2011 έναρξη γραμμής) προχθές την οποία επιβεβαίωσε χθές . Λαμβάνοντας υπόψη ,τις συγκυρίες κάτω απο τις οποίες γίνεται η παρούσα διάσπαση μας δημιουργεί αμφιβολίες κατά πόσον ξεκινάει μια Ανοδική Κίνηση όταν η Ναυρχίδα του ΔΤΡ ακόμα δεν το έχει πράξει αφενός αλλά και ο ΓΔ αντίστοιχα παλεύει διάσπαση άλλης γρήγορης γραμμής τάσης αφετέρου.


Το παραπάνω διάγραμμα που παρουσιάζει τη συμπεριφορά της μετοχής το τελευταίο διάστημα ,έχοντας κυκλώσει το τμήμα της κίνησης που μας ενδιαφέρει, μας υποδηλώνει οτι η μετοχή έχει πολλές πιθανότητες να τερματίζει τη κινησή της εδώ κοντά με μέγιστο 0,9677 και μπαίνει σε διόρθωση του τελευταίου ανοδικού τμήματος.


Η κινείται προς το 38% του εξωτερικού κύματος (0,66 χαμηλό - 1,95 υψηλό)  και παράλληλα περιοχή παλαιότερου χάσματος κοντά στη περιοχή του  1- 1,02 ,όπου εκεί πάλι θα εξεταστεί η κινησή της.

Alert!!!!

Εαν η μετοχή ανοίξει στη γρήγορη γραμμή τάσης, βλέπε 0,9310 και κινηθει στο 23% της χθεσινης μπάρας βλέπε 0,9235 και παραμείνει εκεί για τα επόμενα 3 μισάωρα είναι πολυ πιθανό να κινηθει κατα όμοιο τρόπο με το κυκλωμένο αντίστοιχο διάστημα προς το 0,94 που είχε γίνει το Μαίο.

Η χθεσινή κίνηση της μετοχής ήταν παράδοξη και σε μη τεχνική συμφωνία με τις λοιπές δυνάμεις του ταμπλό.

Οι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

Σχετικές μετοχές:
ΑΛΦΑ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog

   

VISITOR COUNTER
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις