ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Εχω σπουδάσει Οικονομικες επιστήμες - Πληροφορική και εχω ασχοληθεί ενεργά με το χώρο των επενδύσεων απο το 1996. Εχω υπάρξει Broker - Trader - Επενδυτικός Σύμβουλος σε διάφορες Χρηματιστηριακές. Ειμαι πιστοποιημένη Επενδυτική Σύμβουλος. Η παρουσία μου εδω έχει σαν σκοπό να διευκολύνω τους επενδυτές στη κατανόηση των επιμέρους κινήσεων του ΧΑΑ - ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ .


ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΔ
653 αναγνώστες
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012
22:16

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Καθότι διανύουμε την εβδομάδα Λήξης παραγώγων οι ενδοσυνεδριακές διακυμάνσεις είναι δεδομένες για αυτό περιγράφω και το ανοδικό και το καθοδικό σενάριο και δίνω τα κρίσιμα σημεία που καθορίζουν την έκβαση της κίνησης μέσα στην ημέρα.

Η συνολική εικόνα της αγοράς είναι σαφώς επίιφοβη για πιθανή επιστροφή σε νέα καθοδική κίνηση . Εαν λάβουμε υπόψη και τα ξένα χρηματιστήρια, η εικόνα τους παραπέμπει σε νέα πτωτική κίνηση. Η κίνηση θα είναι κατά την άποψη μου πλαγιοκαθοδική για την εβδομάδα που διανύουμε ,λόγω, οτι είμαστε προ της κρίσιμης ημερομηνίας της 17 Ιουνίου που θα  ζυγιστεί Χρηματιστηριακά αφενός το εκλογικό αποτέλεσμα αφετέρου το κατά πόσο θα υπάρξει Κυβέρνηση την επαύριο των εκλογών.

Τώρα ο ΓΔ για αύριο φαίνεται οτι θα κλείσει στο (+).

Ανεξάρτητα ,απο το τι δείχνει εμείς θα ακολουθήσουμε τα μονοπάτια ανίχνευσης κινήσεων πάνω στα σημεία που θα αναφέρω:

Για να μιλήσουμε για ανοδική μπάρα σαφώς θα πρέπει να κρατηθεί πάνω απο το 487 στρογγυλεμένα και να ξεπεράσει το 498 και να κρατηθεί πάνω απο αυτό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Η ανοδική αντίδραση θα πρέπει να κινηθει λογικά προς τη περιοχή 505 στρογγυλεμένα άσχετα εαν θα κλείσει εκεί.

Τώρα εάν η κορυφή δεν ξεπεράσει το 501 τότε θα κινηθούμε πάλι διορθωτικά έως το 487. Εάν αυτό διασπαστεί καθοδικά βλέπει επόμενο στόχο το 479.

Αυτά για αύριο καλή επιτυχία σε οτι κάνετε.

Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

 

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

12/06 22:26  GRT
signomi pou kano ton sinigoro tou diavolou. Nomizo tha se mas voithisi gia kalitero grapsimo.Exo ke ali erotisi. grtclub@hotmail.com
12/06 22:42  ΔΑΝΑΗ 1
Θα παρακαλέσω επειδή λόγω χρόνου δεν μπορω να απαντω σε email οτι ερώτηση - απορία έχετε να τη διατυπώνετε εδώ.
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου και τα καλά σου λόγια.
Θα σας απαντώ έγκαιρα.
12/06 23:17  GRT
ta noumera ine meros tis methodologias sou ?
giati ta vazis ?487,501,479
13/06 00:15  ΔΑΝΑΗ 1
Η μπάρα η μαύρη ειναι προβολή της επόμενης ημέρας. Και τα νούμερα επίσης ανταποκρίνονται στις αντίστοιχες κινήσεις που μπορει να κάνει η αγορά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Υπάρχουν φορές που γίνεται και το διορθωτικό κομμάτι και το ανοδικό όπως αυτό ορίζεται απο τα αντίστοιχα βελάκια, όπου το μπλε ορίζει το ανοδικό, το κοκκινο το διορθωτικό και το μαύρο το σημείο που θα κριθεί η έκβαση της ημέρας.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
13/06 00:54  GRT
signomi an ginome kourastikos. an den thelis ok , na katalavo prospatho. giati ...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog

   

VISITOR COUNTER
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις